Haydar Dümen ve alt kadrosu Haydar Dümen ve alt kadrosu... Bu köşeyi Pazar günleri, Memduh'tan ödünç alıyorum… Memduh ülkeyi kurtarmaya çalışırken ben ise kendimi kurtarmaya çalışacağım tabii ki… Biraz da sizleri güldürmek istiyorum…
Memduh'un o asık suratlı, "her şeyi ben bilirim ulaaann!" havasındaki karalamalarından sonra sanırım beni de seversiniz… Efendim... Bu hafta içinde POSTA Gazetesi'nde "Haydar Dümen'e gelen okur mektuplarına, ünlü ve ciddi köşe yazarlarının makalelerinden alıntılar alınıp cevap verilse ne olur?" diye merak ettim ve oturdum küçük birkaç fantezi yazdım… Buyurun bakalım neler olurmuş görelim… Haydar Dümen'den: "26 yaşımdayım ve 3 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girdiğimde çok geç boşalıyorum. Yaklaşık 45 dakika sürüyor. Sizce bu normal midir?" Rauf Tamer: "Eleştirmek için söylemiyorum ama çare yoksa ne yapacaksın?" Haydar Dümen'den: "24 yaşımdayım. Benim sorunum şu: Tatlı yerken aklıma hep cinsellik geliyor, hemen ereksiyon oluyorum. Sokaktaki kızların da memelerine bakıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?" Mehmet Barlas: "Yaptığın iş yanlış... Bunları sakın ailene, çalıştığın iş yerine dönük olarak seslendirme." Haydar Dümen'den: " 17 yaşında bir gencim. Kızlarla ilişkiye girmek istiyorum ama penisim 19 santim olduğu için utanıyorum." Mehmet Barlas: "Bunda utanacak şey yok ama hepimiz korkarız ondan…" Haydar Dümen'den: "İlişkiye girdik, prezarvatif içeride kaldı. Hamile olabilir miyim?" Mehmet Barlas: "Sorunları çözmek yerine bunları biriktirip her an patlamaya hazır kriz konuları haline getirme kızım…" Haydar Dümen'den: "Eşimden ayrıyım, günde beş kez yorulmadan mastrübasyon yapıyorum. Sizce ben psikolojik bir vaka mıyım?" Ayşegül Aldinç: "Edep yerinle dart ta atabiliyor musun?" Haydar Dümen'den: "22 yaşında bir genç kızım. Bir otelde temizlikçi olarak çalışıyorum. Bazen genç müşterilerle ilişkiye giriyorum. Kendimi alıkoyamıyorum. Pişman oluyorum ama bir iki gün sonra yeniden aynı şeyi yapıyorum. Bundan vazgeçmek için ne yapmalıyım?" Yazgülü Aldoğan: "Hadi kız… Çık sokağa.. Artık yemeğe mi gidersin, içmeye mi bakın etrafına... hade... hade... hade…" Haydar Dümen'den: "Ondört yaşımdayım. 1.77 boyundayım. Penisim ereksiyon halinde 18 santim. Çok mu büyük?" Romantik Demokrat: "Yaralı içimde nereye dokunuyor bazen emin olamıyorum…" Ne dersiniz?.. Cem Yılmaz'lık mı?.. POSTA'nın en büyük özelliği ise şu… Gazetenin birinci sayfasında Haydar Dümen hoca en üstten ve büyük puntolarla anons edilirken; Barlas ve Birand en aşağıda birkaç satırla geçiştiriliyorlar… Yani; "Bu gazetenin as solisti Haydar Dümen'dir" diyorlar… Çok hoş oluyor yani… Seksüel operatör assolist; Birand, Barlas, Aldinç, Tamer, Aldoğan, Kazmacı solist altı… Bir de "Posta nasıl olup ta bu kadar çok satıyor" demiyorlar mı gülmekten kırılıyorum… Yav bu kadro ile az satarsa şaşırın |